Judy-T
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szeretettel nektek
 
Zene
 
Dátum, névnap

 
Látogatók száma
Indulás: 2005-03-09
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Képernyőváltás
 
Miller Zoltán
Most a Fantom a csúcs
Hősszerelmes szerepek után a színész várja az érettebb férfiszerepeket

Miller Zoltán szerencsésnek tartja magát, hogy tíz éves pályája alatt több mint húsz fontosabb szerepet eljátszhatott. A Fantom szerepére is régóta vágyott, de sohasem hangoztatta. A darab próbái már javában zajlanak. A színész csak annyit kér, említsük meg a kollégáit is, akik vele együtt szintén ezen a szerepen dolgoznak.
Két szerepet kaptál az Operaház Fantomja című darabban. Sasvári Sándor és Csengeri Attila mellett a Fantom szerepét és Homonnay Zsolttal váltva Rault fogod alakítani. Melyik karakter áll hozzád közelebb?

- Mindkettő közel áll hozzám. Az egyetlen és elsődleges szempont az volt a darabbal kapcsolatban, hogy bekerüljek.

Egy válogatás olyan idegölő, mint ahogy mi, kívülállók gondoljuk?

- Az érettségihez tudnám hasonlítani. Mindkettőben volt már részem, és tényleg hasonló érzés. Persze nem mindegy, hogy az ember hol és kinek ad számot a tudásáról. Amikor Németországban vettem részt szereplőválogatáson, ott teljesen ismeretlen emberek dolgoztak és emiatt rettentően izgultam.

És itthon?

- Az itthoni megmérettetés azért könnyebb, mert olyan emberek előtt kell szerepelnem, akik ismernek már jónéhány éve. Régi arcok és én is az vagyok nekik. Ahhoz tartom magam, hogy a tét nagyságába soha se gondoljak bele, ne hagyjam, hogy sokkoljon a felelősség.

Miért?

- Nem arról van szó, hogy ne tudnám, ez a darab a szakma és a közönség számára is különösen fontos lesz. De a jó értelemben vett profizmushoz hozzátartozik, hogy az ember minden szerepet, amire jelentkezik, ugyanolyan fontosnak tart.

Ezek szerint sosem volt kedvenc és kevésbé kedvelt szereped?A Nyomorultakban
- De, a Fantom szerepére például régóta vágytam. A Nyomorultak pedig a szívem csücske. Amikor a győri Nyomorultakban nem kaptam szerepet, az nagyon bántott. Később azonban Németországban már játszhattam benne, végül itthon is.

Mennyiben mások a színészekkel szembeni elvárások Németországban, mint itthon?

- Nem az elvárások mások, hanem a darabok rendszere. Itthon viszonylag kevés ideig megy egy darab, még játsszuk, de a rendező már egy másikban dolgozik. Odakint hosszabb ideig megy egy darab, és a blokkok előtt frissítjük a szerepeket. Van idő arra, hogy újra átdolgozzuk az alakításokat. Az apró törődéseket, mint egy kisgyerek, meghálálja a színész.

Az Operaház Fantomja is hosszú időre tervezett darab. Talán itt is lehetőség lesz majd erre.

- Remélem. Szirtes tanár úr ( Szirtes Tamás- a darab rendezője ) az évadok elején fel szeretné majd újítani a darabot.

Mit tudsz hozzáadni magadból a Fantomhoz?Az Evitában
- Erre májusban térjünk majd vissza, a bemutató után. Nálam ez nem tudatosság kérdése, majd kialakul.

Amikor hosszabb ideje játszol egy darabot, mennyire befolyásol az aktuális közönség?

- Semennyire. Ez nem kabaré, ami attól lesz jobb, ha a közönség veszi a poénokat és segít továbbgörgetni. Ennyi erővel, ha fiatalok előtt játszom, le kéne vennem az álarcot, hogy lássák, Miller Zoltán vagyok. Én a darabhoz, a kollégákhoz és a rendezőkhöz tartom magam.

A Fantom szerepét a pályafutásod csúcsának tekinted?

- Most elmondhatom, hogy a Fantom a csúcs. De általánosságban nem tudok erről beszélni, mert még legalább húsz évet szeretnék a pályán tölteni. Már volt 25 nagyobb szerepem és lassan eljön az az izgalmas idő, hogy nemcsak a lírai, a hős és a drámai szerelmes szerepét játszom majd, hanem az érettebb férfi-szerepeket is.
Ha negyven éves koromban azt mondják majd a rendezők: Zoli bácsi már nem biztos, hogy kéne Rault játszania, akkor örömmel váltok.

 
A hét képe
 
Menü
 
Az operaház fantomja
 
Fotók
 
Interjúk
 
Linkajánló
 
Szavazás
A film vagy az előadás tetszett jobban?
a film
az előadás
mindkettő szuper
egyik sem tetszett
szavazok
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu