Judy-T
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szeretettel nektek
 
Zene
 
Dátum, névnap

 
Látogatók száma
Indulás: 2005-03-09
 
Naptár
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Képernyőváltás
 
Mahó Andrea

A fantom kedvese

Egyszer csak kiragyog a karból és a cselekmények középpontjába kerül. Törékeny, légies teremtés, haja zuhatagként omlik alá, szenvedélyt és fájdalmat kifejező hangja éteri magasságban szárnyal. Ilyen Christine, Az operaház fantomja című Webber-musical romantikus nőalakja. Az ősbemutató után tizenhét évvel most a Madách Színház színpadán bűvöli el a nézőket a romantikus történet fordulatos cselekménye, a rejtélyes Fantom talányos egyénisége. A nőt, akit énekelni tanít és elindít a pályáján, s aki miatt a párizsi Opera színpadán leszakad a csillár, a hármas szereposztás egyikében Mahó Andrea testesíti meg a színpadon.

A pályakezdő ifjú színésznő ezzel az álomszereppel az alig ismertségből a csúcsra tört. Jóformán ugyanaz történt vele, mint Christine-nel: karrierje a kezdő lépéseknél a magasba szárnyalt. Ám neki nem a zene angyala segített. Maga jelentkezett meghallgatásra, és mintegy száz jelölt közül választották a szerepre. Mahó Andrea két éve végzett Gór Nagy Mária színi tanodájában. Tizennyolc esztendősen döntötte el, hogy színésznő lesz, és csak hat esztendeje énekel. Budapesti családjában sem művész, sem énekes nem akad. Kivételesen telt, három oktávot átfogó hangja koloratúrszoprán. A Fantom híres, operai igényű és nehézségű áriáit lírai szépséggel, árnyalt kifejező erővel énekli. Ahogyan a figura bőrébe bújik, elhiteti a nézővel, hogy ezért a nőért a Fantom, aki beleszeretett, mindenre képes.


Három szerep után a szuperprodukcióban


A civilként szemüveges, rövid, barna hajú lány mindössze 24 éves. Egész lénye csupa mosoly. Sugárzik belőle a derű és a nyitottság. Nem szerepel, ilyen. Van is oka a sugárzásra, hiszen a neve egy csapásra ismertté vált, bár három szép és kezdőnek igencsak jelentős szerepet már előtte eljátszott. A győri Nemzeti Színházban megkapta A nyomorultak Cosette-jét. Utána a Budapesti Operettszínházban osztották rá a West Side Story Mariáját, s ugyanitt A mosoly országa című operettben Mit, a kis szubrettet alakítja.

Hároméves szerződés köti a szuperprodukcióhoz, ám szabadúszóként van lehetősége másutt is fellépni. Operett- és musicalszerepekre vágyik, ebben a műfajban érzi otthon magát. Noha a hangja alkalmas lenne rá, az operaéneklés távol áll az egyéniségétől. Bízik abban, hogy sok szép lírai nőalak megformálásával, eléneklésével haladhat előre a pályán. Eddig a szerencse a tenyerén hordozta, de bátorságával, vállalkozó kedvével ő is hozzátette a magáét. Mert ismeretlenül bekopogni egy színházhoz próbaéneklésre, meghívás nélkül, nem kevés optimizmusra vall. De bátraké a szerencse! Rengeteg figyelmet és törődést kapott Az operaház fantomját rendező Szirtes Györgytől és a koreográfus Seregi Lászlótól.


- Az ön olvasatában milyen szerep Christine-é?

- Bonyolult érzelmi szálak fűzik a fiatal énekesnőt ahhoz a titokzatos lényhez, akit ő sokáig a zene angyalának hisz. A legtöbbet kapja tőle, amit egy kezdő kaphat: megtanítja énekelni, bízik a tehetségében, és elindítja a pályáján. Elég későn döbben rá, hogy a Fantom hús-vér ember, aki szenvedélyesen szerelmes belé. Meg is kavarja az érzéseit, hiszen a lány az ifjú márkit, Raoult szereti. Christine az én felfogásom szerint nem tudja eldönteni: megfoghatatlan szeretetet, vagy szerelmet érez-e a Fantom iránt? A rajongásig elbűvöli ez a gáláns, csodálatos tehetségekkel megáldott férfi. Sokszor szinte nincs is magánál, annyira a hatása alá kerül. Közel áll az egyéniségemhez ez a szerep, az életben magam is ilyen naiv, romantikus lélek vagyok, tele túláradó érzésekkel.

 

 

 
A hét képe
 
Menü
 
Az operaház fantomja
 
Fotók
 
Interjúk
 
Linkajánló
 
Szavazás
A film vagy az előadás tetszett jobban?
a film
az előadás
mindkettő szuper
egyik sem tetszett
szavazok
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!